Galerie

Dovlecei deshidratati la cuptor. Cele mai bune chipsuri de dovlecei se fac doar acasa


Daca vrei chipsuri si nu vrei sa te simti vinovat ca trisezi cand esti la dieta, iti recomand chipsurile facute acasa, din legume. Una dintre legumele care se preteaza cel mai bine la ideea de chips este dovlecelul.


Cum procedezi? Feliezi chipsuri si le asezi frumos in tava. Presari boia de ardei, oregano uscat, cimbru uscat, busuioc uscat, sare, piper, orice iti place tie. Pui la cuptor cam 15 minute sau cat e nevoie ca rondelele de dovlecel sa se deshidrateze si apoi sa devina crocante sau doar usor uscate.

Inainte sa pui totul la cuptor ar trebui sa ungi tava cu ulei. Eu am uitat de data asta asa ca dovleceii s-au lipit putin de tava. Era mai bine daca ii frecam putin cu ulei si ungeam si tava cu ulei. Putin, nu mult.

Cam atat. E simplu si rapid. Rondelele de dovlecel deshidratat sunt foarte gustoase. Se prepara rapid si sunt ca niste chipsuri de dovlecel, delicioase si sanatoase.

Sa aveti pofta, multa sanatate si spor la retete culinare delicioase!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.