Gallery

Dovlecei deshidratati la cuptor. Cele mai bune chipsuri de dovlecei se fac doar acasa


Daca vrei chipsuri si nu vrei sa te simti vinovat ca trisezi cand esti la dieta, iti recomand chipsurile facute acasa, din legume. Una dintre legumele care se preteaza cel mai bine la ideea de chips este dovlecelul.


Cum procedezi? Feliezi chipsuri si le asezi frumos in tava. Presari boia de ardei, oregano uscat, cimbru uscat, busuioc uscat, sare, piper, orice iti place tie. Pui la cuptor cam 15 minute sau cat e nevoie ca rondelele de dovlecel sa se deshidrateze si apoi sa devina crocante sau doar usor uscate.

Inainte sa pui totul la cuptor ar trebui sa ungi tava cu ulei. Eu am uitat de data asta asa ca dovleceii s-au lipit putin de tava. Era mai bine daca ii frecam putin cu ulei si ungeam si tava cu ulei. Putin, nu mult.

Cam atat. E simplu si rapid. Rondelele de dovlecel deshidratat sunt foarte gustoase. Se prepara rapid si sunt ca niste chipsuri de dovlecel, delicioase si sanatoase.

Sa aveti pofta, multa sanatate si spor la retete culinare delicioase!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s