Gallery

Radacinoase la cuptor, in cea mai delicioasa forma a lor. Deshidratate, usor crocante


Margine usor crocanta, miez gumat, delicios. Toata dulceata radacinoaselor ramane inauntru. Avem rondele de castravete, felii de telina, rondele de pastarnac si de radacina de patrunjel. Toate sunt tavalite prin ulei de masline, cimbru uscat, oregano uscat, busuioc uscat, sare.

Am putea sa adaugam si peperoncino (ardei iute uscat) sau piper. Toate rondelele astfel trecute prin ulei si verdeturi aromatice se vor lasa la cuptor, una langa alta.

Atentie ca aceste rondele se vor lasa la foc mic neaparat. Trebuie sa se faca usor, sa nu se arda, sa se deshidrateze incet. Apa iese din ele si ele raman delicioase, gumate, usor crocante. Se fac la foc mic in cam 45 de minute sau chiar mai mult.

 

Daca aveti rabdare sa se faca, veti avea cele mai gustoase radacinoase din lume. Se pun in salate, se pun in pilaf, se aseaza pe farfurie ca o garnitura, se mananca asemenea unei gustari, ca pe chipsuri.

Va recomand sa incercati o data, sa vedeti cum ies si daca va plac. Sa aiba sare pe ele, ulei de masline, putina boia de ardei dulce, cateva verdeturi aromatice care va plac voua. Iese un miracol culinar greu de anticipat ❤

Pofta buna si multa sanatate!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s