Galerie

Radacinoase la cuptor, in cea mai delicioasa forma a lor. Deshidratate, usor crocante


Margine usor crocanta, miez gumat, delicios. Toata dulceata radacinoaselor ramane inauntru. Avem rondele de castravete, felii de telina, rondele de pastarnac si de radacina de patrunjel. Toate sunt tavalite prin ulei de masline, cimbru uscat, oregano uscat, busuioc uscat, sare.

Am putea sa adaugam si peperoncino (ardei iute uscat) sau piper. Toate rondelele astfel trecute prin ulei si verdeturi aromatice se vor lasa la cuptor, una langa alta.

Atentie ca aceste rondele se vor lasa la foc mic neaparat. Trebuie sa se faca usor, sa nu se arda, sa se deshidrateze incet. Apa iese din ele si ele raman delicioase, gumate, usor crocante. Se fac la foc mic in cam 45 de minute sau chiar mai mult.

 

Daca aveti rabdare sa se faca, veti avea cele mai gustoase radacinoase din lume. Se pun in salate, se pun in pilaf, se aseaza pe farfurie ca o garnitura, se mananca asemenea unei gustari, ca pe chipsuri.

Va recomand sa incercati o data, sa vedeti cum ies si daca va plac. Sa aiba sare pe ele, ulei de masline, putina boia de ardei dulce, cateva verdeturi aromatice care va plac voua. Iese un miracol culinar greu de anticipat ❤

Pofta buna si multa sanatate!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.